Nowinki

Ogólnie o grach, przemyśle growym, historii gier i wszystkim innym co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Re: Nowinki

Postprzez RoboticFreeze » N lip 25, 2010 2:56 pm

Nie wiem czy słyszeliście, ale będzie połączenie SF i Tekkena. http://www.youtube.com/watch?v=N6U7jZ-qMfI
Obrazek
ObrazekObrazek
RoboticFreeze

Postprzez Kot » N lip 25, 2010 5:02 pm

A także Tekkena i SF. Od rana robię o tym newsa i generalnie to jest gra na którą jestem najbardziej nahype'owany od jakichś 4 lat.
Standardowa procedura. Policjanci podjadą, spiszą mnie, uznają to za nieszczęśliwy wypadek i wypuszczą.
Chociaż dziś jest inaczej, każą mi wyjść z samochodu. A, teraz widzę - przejechałem córkę burmistrza.
Kot

Postprzez Karl0ss » N lip 25, 2010 5:51 pm

Słyszałem już jakiś czas temu.
Ogólnie bardzo ładny SF z postaciami z tekkena.a tym czasem dawac ssfiv na pc, kurfa
Obrazek
Karl0ss
JamLegenda

Postprzez Kot » N lip 25, 2010 7:34 pm

No generalnie Tekken z postaciami z SF - not really. Street Fightera lubię za mechanikę i grafikę, a Tekkena za postaci. A Street Fighter x Tekken to dokładnie to połączenie. Ogółem mam nadzieję, że ktoś z forum kupi, bo ten pomysł jest totalnie świetny.

Wszystko co musicie wiedzieć.
Standardowa procedura. Policjanci podjadą, spiszą mnie, uznają to za nieszczęśliwy wypadek i wypuszczą.
Chociaż dziś jest inaczej, każą mi wyjść z samochodu. A, teraz widzę - przejechałem córkę burmistrza.
Kot

Postprzez Konrad » N lip 25, 2010 7:38 pm

Jakby zrobili coś takiego z Mortal Kombat... Bo nie trawię ani SF ani Tekkena.
Obrazek
Konrad

Postprzez Kot » N lip 25, 2010 7:42 pm

MK vs DC bejbe. Z całego Mortal Kombat lubię kilka postaci tylko, a właściwie Scorpiona lubię i kilka toleruję :p
Kot

Postprzez Konrad » N lip 25, 2010 7:45 pm

MK vs DC było do dupy, wolę bijatyki bez chodzenia na boki ;p.
Obrazek
Konrad

Postprzez Ej_ » N lip 25, 2010 7:54 pm

Czemu wzięli mojego Tekkena i zrobili z niego SF?
Obrazek
Ej_

Postprzez Kot » N lip 25, 2010 8:19 pm

Mógłbym wyjaśniać długo i namiętnie, ale prościej jest odpowiedzieć - nie.
Kot

Postprzez Karl0ss » Pt lip 30, 2010 11:21 am

Pamiętacie Super Hero Squad które wrzucał Mesmer?
dat
Obrazek
Karl0ss
JamLegenda

Postprzez Lichtenstein » Pt lip 30, 2010 11:38 am

Mam przeczucie, że tam nie będzie kapitana Liechtenstein.
Lichtenstein
Forumowa Menda

Postprzez Arbitrarity » Pt lip 30, 2010 11:49 am

"Some are all hard", ohoho

Ale poprzedni Marvel Super Hero Squad był bardzo przeciętny, nie sądzę, żeby to coś lepsze było. Bo brzydkie. I trailer składa się z czerstwych żartów.
Obrazek
Arbitrarity

Postprzez Mesmer » Pt lip 30, 2010 2:32 pm

MOJE OCZY. JAKIE GÓWNO.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Mesmer

Postprzez Godfather » N sie 01, 2010 2:37 pm

Też się pewnie spóźniłem, ale jest nowy zwiastun Mafii II. Wszyscy zainteresowani pewnie już zdążyli zobaczyć, a resztę zapraszam:
http://www.youtube.com/watch?v=vWT6wxTs ... r_embedded
Obrazek
Godfather

Postprzez Enzo_0 » Wt sie 03, 2010 3:17 pm

http://kotaku.com/5603171/the-sims-gets-medieval-on-you

Ciesze sie mocno. Sims 3 to RPG, a teraz nareszcie ta sama mechanika (oczywiscie z pewnymi zmianami odpowiednimi do okresu i gameplayu) zostanie przeniesiona w typowo rpgowe realia. Kupie na pewno.
Enzo_0

Postprzez Lichtenstein » Wt sie 03, 2010 3:30 pm

Enzo_0 napisał(a):Sims 3 to RPG

Powiedziałbym coś, ale boję się warna.
Lichtenstein
Forumowa Menda

Postprzez Enzo_0 » Wt sie 03, 2010 3:34 pm

No to kaman, podawaj powody dlaczego Sims 3 to nie ekstremalnie sandboxowe i niefabularne (choc w sumie fabularne, szczegolnie w dodatkach) RPG? Masz rozne umiejetnosci ktore mozna rozwijac, jest ekwipunek, duży swiat (mozna robic wlasne), mozna edytowac wszystko wokolo, mozliwosci tworzenia swojego sima sa nieograniczone, co jakis czas ma sie questy losowe, dodatek Kariera wprowadza wręcz rpgowe profesje, jest crafting (szczegolnie Kariera), mozna robic milion innych rzeczy. W S3 Wymarzone Podroze sa nawet lochy ze skarbami, artefaktami, przeciwnikami, pulapkami, ukrytymi przejsciami itp. S3 to na pewno jedno z lepszych RPG teraz na rynku.
Enzo_0

Postprzez Darekader » Wt sie 03, 2010 3:39 pm

Enzo_0 napisał(a): mozliwosci tworzenia swojego sima sa nieograniczone,

Dla mnie Sims 3 miał jedną poważną wadę. Spróbuj tam zrobić postać, która wygląda męsko. Nigdy mi się nie udało.
Obrazek
Darekader

Postprzez Lichtenstein » Wt sie 03, 2010 3:44 pm

Heh, wstrzymam się z tym do Triconu, gdzie znajomy będzie prowadził prelekcję związaną z crpgami, chętnie go wtedy simsem ztrolluję.

[edit]

Obrazek
Lichtenstein
Forumowa Menda

Postprzez Enzo_0 » Wt sie 03, 2010 3:46 pm

Darekader napisał(a):Dla mnie Sims 3 miał jedną poważną wadę. Spróbuj tam zrobić postać, która wygląda męsko. Nigdy mi się nie udało.

To akurat prawda, no ale cóż, taki styl graficzny. Sa od tego mody oczywiscie, ale ich nie biore pod uwage. Dlatego pogodzilem sie z taką stylizacją i gram teraz emo poszukiwaczem duchów, przynajmniej pasuje do świata.

Aha, jesli ktos planuje grac w Wymarzone Podroze to strzezcie sie okrutnych bugów. W sensie tak okrutnych: ozenilem sie z jakas babką, zaszla w ciaze i od razu po zajsciu pojechalismy do Egiptu. Po 3 dniach dungeon crawlingu wrocilismy do domu. Mężowi zniknal portret postaci, nie mogl sie przebierac, nie moglem w ogole zmieniac jego wygladu. Zapisalem gre i wczytalem. Mąż zniknal na zawsze, zostawiajac ciezarna matke samotnie. Zupelnie jakby nigdy nie istnial. Az bylem ciekaw jak wygladaloby dziecko nieistniejacego ojca, nawet w drzewie genealogicznym nie miał on twarzy. Gdzies tego sejwa mam, musze go dograc do momentu porodu.
Enzo_0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Przemysł growy